7 Şubat 2014 Cuma

Erkek Modası: Ceket ve Kabanlar

Sezonun öne çıkan “zipper” detayı ceket ve kabanlarda da kendini gösteriyor.


Sokak modasında zirve yapan yandan fermuarlı ceket ve kabanlar görünümüyle cool bir hava katarken içi tiftik detaylı olanlar sizi soğuktan da koruyacak. Soğuk havalarda da şıklığından ödün vermeyen erkekler için ideal olan bu ceketleri kaçırmamanızı öneririm.


Bu sezon ceket ve kabanlarda da ekose desenine sıklıkla rastlayacağız. Geçen sezon hayatımıza giren ve kolej havasının modernizmle bütünleştirilmiş hali çok beğenildi. Bu sebeple sadece gömleklerde değil ceket ve kabanlarda da ekose deseni yerini almış oldu.


Klasik tarzından ödün vermeyen erkeklerin tercihi uzun kaşe kabanlar olurken renk konusunda seçeneklerin arttığı görülüyor. Belden kemerli olan modeller bu kabanlar arasında öne çıkmakta.

Spor giyinmekten vazgeçmeyenler için kapşonlu ve salaş montlar da şık bir alternatif olarak sunuluyor. Bunlar arasında etnik desenli ve renkli olanlar benim favorilerim arasında!


Şubat ayı sona erdikten sonra trençkotlar kendini göstermeye başlayacak. Zamansız bir parça olma özelliği gösteren trençkotlar için de geniş renk yelpazesi sunulmakta. Siyahın vazgeçilmez ağırbaşlılığının yanı sıra hardal tonları, bordo ve lacivert gibi renkler de öne çıkacak.


Deri ceketleri de unutmamak gerek. Deri ceketler sokak modasının olmazsa olmazları arasında! Cool erkeklerin asi görünümlerine ayrı bir hava katan deri ceketler herkesin dolabında yerini almalı. Bu sezon yandan fermuarlı modeller zirveye yerleşecek. (Laf aramızda biz kadınların deri ceketlere ayrı bir zaafı var!)



**

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder